Over ons

Optiek Foubert biedt je als onafhankelijke opticien het beste van wat de wereld aan kijkmode te bieden heeft. Dat doen we al sinds 1981, toen onze optiekafdeling zich afsplitste van Uurwerken-Juwelen Levien en Magda Foubert-Gorrebeeck. Onze optiekzaak was geboren.

Persoonlijk

Zaakvoerster Annemieke en haar dochter Babs selecteren persoonlijk de nieuwe collecties en producten, elke keer opnieuw. Als je bij ons langskomt, kan je een beroep doen op onze expertise en ervaring in het vak. Ook voor je hoorapparaten, want Annemieke meet ze persoonlijk bij je aan, na een test aan onze gespecialiseerde computer.

Bij Optiek Foubert hebben we écht alleen oog voor jou en jouw levenskwaliteit. We leggen de nadruk op comfort, kwaliteit – maar ook op verrassende en verfrissende designs die het leven mooier maken.

Optiek Foubert
Image

Beste service

Doorheen de jaren werkten we hard om jou de beste service en producten te bieden. Onze moderne optiekzaak is voorzien van hoogstaande technologische ondersteuning. In onze nieuwe slijpunit slijpen we jouw brilglazen op maat. Terwijl onze innovatieve oogmeetapparatuur garant staat voor feilloze oogmetingen die de basis vormen voor jouw bril of contactlenzen.

Neem contact op

Optiek Foubert
O.L.Vrouwplein 15 bus 1
B - 9150 Kruibeke

Openingsuren

Dinsdag - Vrijdag
9u30 - 12u & 13u30 - 18u

Zaterdag
9u30 - 17u

Zondag & Maandag
Gesloten

Image